Cali kongressin ehdokas ja Crypto

Tapaa Brian Forde: Cali kongressin ehdokas ja Crypto Enthusiast
THOMAS DELAHUNTY | 09 HELMIKUU 2018 | 21:00

Viimeisen vuoden aikana Bitcoinin meteorinen nousu on kiehtonut taloudellista maailmaa, mutta poliittisella maailmalla on ollut vaikeuksia tarttua. Washington, suurelta osin, ei tietenkään tiedä krypto-valuuttoja ja lohkotekniikkaa. Onneksi se voi pian muuttua, kun Brian Forde juoksee kongressissa Kaliforniassa.

Merkittyjen salausinvestointien joukko on tullut yhteen tukemaan ensimmäistä kertaa demokraattista kongressin ehdokasta Brian Forde, joka toivoo purkavan entisen republikaanin Orange Countyssä Kaliforniassa. Keskeinen rotu voisi määrittää, mikä puolue valvoo edustajainhuoneen marraskuun puolivälissä järjestettäviä vaaleja.

Forde on käynnissä alueella, jota on pitkään pidetty republikaaniseksi linnoitukseksi. Piirin nykyinen edustaja on Mimi Walters, joka valittiin ensimmäiseksi kongressiksi vuonna 2014. Hänen Orange Countyin piirikuntansa on yksi noin kahdesta kymmenestä kongressin piireistä, joita pidetään demokraattien „huippupisteinä“, kun he taistelevat, jotta he voisivat saada enemmistön.

37-vuotiaan entisen digitaalisen valuutan johtaja Massachusetts Institute of Technologyin Media Labissa on yksi useista ehdokkaista kilpailussa, mutta hän on jo herättänyt huomiota useista merkittävistä salausinvestoinneista, jotka ovat vaikuttaneet hänen tietonsa ja tukensa krypto-valuuttoihin ja siihen liittyvä teknologia. Forde on korostanut teknologiakokemustaan, mikä viittaa siihen, että piirin luottamus uusiin teknologian innovaatioihin talouskasvulla on: „Tech on yksi alueen nopeimmin kasvavista talousalueista. Laajasta osuudesta unicorns – Broadcom ja Blizzard Entertainment – Amazon, Google ja muut toimistot ovat täälläkin. “

Bitcoin-harrastajat, kuten Pete Briger of Fortress Investment Group, Brad Burnham ja Union Square Ventures sekä Cameron ja Tyler Winklevoss Facebook-mainetta ovat tulleet tukemaan Fordea. „Brian ymmärtää kehittyvien tekniikoiden voimaa ja edistää ja muovaa niitä tavalla, joka vaikuttaa myönteisesti ihmisiin ja organisaatioihin“, Tyler Winklevoss sanoo.

Nämä lahjoittajat – ja monet muut – ovat auttaneet todellista Bitcoinia hänen kampanjastaan ​​pikemminkin kuin kirjoittamaan sekki- tai siirtokassan. Itse asiassa liittovaltion vaalivaliokunnan rekisterit osoittavat, että vaikka kampanja on vain kuusi kuukautta vanha, Forde on jo kerännyt enemmän Bitcoin-maksuja kuin kaikki aiemmat kongressin ehdokkaat yhdistettynä.

Forde on ollut omituinen pyrkimyksissään katsoa, ​​että hallitus löytää oikean tasapainon kuluttajansuojan ja sääntelyn joustavuuden välillä sen varmistamiseksi, että säännökset eivät pakota kukoistavaa teollisuutta siirtymään toiseen maahan, joka tarjoaa paremman ympäristön kasvulle: „Sinun on suojella kuluttajien oikeuksia ja kuluttajien turvallisuutta. Meidän on myös sallittava innovointi. Haluat luoda „sääntelevien hiekkalaatikoiden“ näiden uusien tekniikoiden kasvaessa. Minun huoleni on, että kun pieniä aloittavia yrityksiä sovelletaan tiukkoja sääntöjä, he joutuvat soveltamaan niin paljon resursseja noudattamiseen, ettei heillä ole resursseja rakentaa ja innovoida. „

Comments are closed.

Post Navigation